Naailessen

Bij de Westlandse Modevakschool worden er lesblokken gegeven van elk 2 uur en zijn er per les maximaal 6 cursisten zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Naailes voor beginners en gevorderde

Ook al heb je geen of bijna geen ervaring dan kun je toch de grondbeginselen van het naaien leren. Aan de hand van kant en klaar en/of raderpatronen leer je het patroon aan te passen aan het figuur.

Ook de stoflegging, het afpassen en de totale afwerking van het kledingstuk wordt de cursist geleerd. Tevens leer je omgaan met naai- en lockmachine.

Ben je reeds de iets gevorderde naaister, ook dan kun je bij ons verder leren. Wil je misschien meer weten over kragen, zakken, ritsen, afwerkingen of binnenwerk colbert enz.? Ook hierin kunnen wij je verder helpen.

Op school zijn verschillende mode- en raderbladen aanwezig zoals Knip, Burda, Knip kids, modebladen voor volslanken, carnaval enz.

Maar ook is het mogelijk, als je geen zin heeft om een hele opleiding te volgen om in een basiscursus patroontekenen te leren, hoe je een patroon op maat kan tekenen van een blouse, of jurk of een pantalon voor jezelf!

Stoffen en fournituren

Op school is een wand met stofstaaltjes aanwezig, aan de hand van deze staaltjes kunt U stof bestellen, zo kunt U eerst even voelen en zien hoe de stof is, wat toch vaak lastig is met online bestellen .

Ook is er een garenkast aanwezig met 200 verschillende kleuren garen.

En spelden, patroonpapier, naalden schoudervullingen etc. is ook op de school te koop.

Lestijden

Gaat u een opleiding of cursus volgen op de Westlandse Modevakschool dan kunt u hiermee starten wanneer u maar wilt. Bijna elke dag zijn er wel mogelijkheden. Bekijk dus snel of er een passende tijd voor jou tussen zit en kom gezellig mee doen.

Er zijn leerlingen uit alle regio’s: Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, De Lier, Wateringen, Den Hoorn, het maakt uiteraard niet uit waar je vandaan komt: de koffie/thee staat klaar!

Lestijden & prijzen

Margareth van Winden

Kan je niet wachten om te beginnen met naailessen? Bij ons kan je elk moment starten! Neem vrijblijvend contact met ons op of schrijf je in met onderstaand formulier.